Avon Glow Bronzing Pearls


Jako sam srećna što vam danas pišem o prvom proizvodu koji sam naručila iz Avona, pre otprilike 5 godina. Naravno, tada je pakovanje bilo drugačije, izbor nijansi je bio manji, ali kvalitet je čini mi se i dalje identičan. Predstavljam vam Avon Glow Bronzing Pearls.
Verovatno ste i same bezbroj puta u katalogu videle ove kuglice, verovatno ih većina i poseduje. One su nekako Avonov zaštitni znak, menjaju ambalažu, ali nikada ne izlaze iz prodaje. Ne znam ni sama koliko nijansi imaju u ponudi, viđala sam šarene (ljubičaste, zelene, žute i bele) koje su za ujednačavanje tena, hajlajt (šampanj boje), kajsijaste, par nijansi bronzanih, a ja vam danas predstavljam najpopularnije, a to su bronzano-roze.

Kuglice su smeštene u plastičnoj braon kutijici, koja se dobija u kartonu iste boje 🙂 Pakovanjce se otvara odvrtanjem, pa nema bojazni da će se kuglice same otvoriti i prosuti po torbi, neseseru, koferu…

Njihova nijansa se zove Radiant Glow
Sadrže čak 22g i nepotrošive su.
Nemaju šljokice u sebi, već neki sedef, koji licu daje blistavi sjaj.
Mogu se koristiti kao bronzer ili rumenilo, zavisi koliko ste preplanuli 🙂

Kuglice su sitne i tvrde, pa se zbog toga ne truse previše. Ima više različitih nijansi bronzane i braon boje, od svetlije ka tamnijoj 🙂


Slabije su pigmentovane, što je u neku ruku i dobro, jer nikako ne možete preterati, i odlično se blendaju.
Preporučujem vam da isprobate jer su zaista kvalitetne i dugotrajne i mogu se koristiti za  više namena. Jedini problem sa njima je to što nikada ne možete pokupiti jednaku količinu i rozih i bronzanih perlica na oba obraza, ali to nije tako primetno, jer ponovo ponavljam, pigmentacija je slabija.

Cena ovih kuglica je oko 500 dinara, i možete ih pronaći u Avon katalogu, kao i na Avon.rs sajtu 🙂

Da li si ti testirala ove kuglice?
Kako su ti se dopale?

8 comments

Postavi komentar